Logotype

Fler och fler söker sig till alternativ medicin

Publicerad i Kristianstadsjournalen December 1997

Jag heter Ingela Broberg och öppnade den förste oktober i år en biopatipraktik i Skandiahuset, Kristianstad.

Enligt biopatin är sjukdomar en följd av att kroppen belastas över sin förmåga och inte längre kan upprätthålla sin inre biokemiska balans. Det får till följd att obalanser och kroniska infektionshärdar bildas i kroppen.

Fler och fler söker sig idag till alternativ medicinen. Intresset för att lära sig förstå sin kropps signaler ökar. En hörnpelare inom alternativ läkekonst är att uppmuntra kroppens egen läkeförmåga.

När du kommer till mig behandlar jag kroppen som en helhet och inte bara den specifika del där det onda sitter. Till grund för den diagnos som jag ställer, ligger den klassiska akupunkturens lära.

Varje organ har sina akupunkturpunkter på händer och fötter. För att fastställa grundorsaken till dina besvär, mäts akupunkturpunkternas värden med en biotronapparat eller också använder jag ett kinesiologiskt muskeltest.

Jag testar om något eller några av Dina organ/körtlar är i obalans, om du har kroniska infektionshärdar i kroppen, vitamin/mineralbrist eller tungmetallförgiftning.

Jag sätter sedan samman ett individuellt behandlingsprogram som ska hjälpa Din kropp att läka sig själv. Det kan omfatta homeopatiska preparat, vitamin- och mineralterapi, örtmedicin samt kostrådgivning.

Jag kommer varje månad att skriva om alternativmedicinens möjligheter.

Hälsocenter Ingela Broberg
Södra Kaserngatan 7
291 31 Kristianstad
Telefontid 8.00 - 9.00
044-20 97 90
[email protected]
Innehåll & upphosrätt: [email protected] © 2007, 2008, 2009, 2010
Hemsideproduktion: eTM - Eggertsen Teknik & Media.